Du har just köpt och fått nycklarna till din nya stuga. Den har 4 rum på 90 kvadrat men med bra planlösning. Nu är det läge att börja fundera på inredning, men med taskig fantasi hur din stuga ska se ut. Med möbler och inredning behöver du inspiration. Enklast att hitta båda delarna är självklart på nätet.

Använd dina gamla skateboards

Om du har en massa gamla skateboards så kan du dekorera ditt hem med dessa. Om du har lite snickarkunskaper så kan du skapa ett system med hyllor av dessa. Se till att sätta upp dessa ordentligt så de inte rasar ner.

Viktigt att tänka på

Några tips du kan tänka på när du köpt bostad:

  • Du har säkert mycket möbler sen tidigare, men istället för att bra och mysig känsla kan det kännas trångt och ibland överflödigt.
  • Visualisera dig hur rummet ska se ut före och hitta inspirationen efter det med både nytt och gammalt.
  • Ditt stora vardagsrum i stugan är något att tänka på och din soffa du valt behöver därför ha en matta som är minst lika lång som soffan själv.

Hitta rätt inredning

Att hitta rätt är inte alltid lätt, men efter inspiration och tips kan du hitta en djungel med möbler och inredning på nätet. Det finns olika nischer till olika inredningar och bostäder. Allt från nytt, gammalt till antik. Du som nyss köpt stuga kan enkelt klicka dig vidare här för att hitta möbler och inredning.