Visst är det härligt när himlen är klar och marken bar? Så fort väderleken tillåter det så vill jag bara ge sig ut direkt. Men för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt åkande är det viktigt att du äter riktigt så att du verkligen får ut max.

Att åka skateboard är högintensivt

Det kanske inte är något som du tänker på eftersom du hela tiden rullar på hjul. Men det är faktiskt så att skateboard är en intensiv aktivitet där du bränner många kalorier. Till och med mer än till exempel i ultimate frisbee. Därmed är det av yttersta vikt att du ger kroppen möjligheten att bränna de kalorier som förbrukas.

Ät rätt

Eftersom det är så kul att åka skateboard vore det synd om du behövde avbryta ditt åkande för att du inte har ätit ordentligt. Innan du ger sig ut på sin tur är det därför viktigt att du äter kaloririk mat. Men kanske allra viktigast är att det är mat som är nyttig. Särskilt nötter ger dig den energi som du behöver och är rika på näringsämnen som hjälper kroppen att prestera på högsta nivå, funderar du på att köpa är det bara att klicka här.