Skateboarding är inte bara en sport utan för många även en livsstil. Människor som åker skateboard kallas ofta för skatare och känns igen på deras avslappnade och lite sportiga klädstil. Idag hittar man ett imponerande utbud av häftiga prylar och accessoarer som passar perfekt för skatarstilen.

SkatareEn av de allra trendigaste accessoarer en skatare kan bära just nu är förstås kepsen och det finns flera häftiga modeller att välja bland. De som gör sig snyggast med skatarstilen är klassikerna trucker, snapback och fitted. Med kepsen på plats behöver du inte fundera så mycket på frisyren och kan istället ägna din tid åt det du älskar allra mest: att stå på brädan förstås! Nu när vi går mot kallare årstider kan det vara dags att tänka på att byta ut kepsen mot en snygg mössa istället.

En annan cool pryl som stärker din image är ditt mobilskal. Oavsett vilken modell du har kan du idag hitta ett snyggt och trendigt skal som passar utmärkt ihop med din stil. Idag finns dessutom möjligheten att designa sitt eget unika skal på nätet.

En annan rolig detalj som kan vara kul att piffa upp är snörena på dina skatarskor. Idag finns det massor av olika designer i flertalet mönster och färger och man hittar nu för tiden till och med skosnören med LED-ljus. En del kan kanske tycka att det är lite för mycket men för den som gillar att synas och spexa till det lite är dessa skosnören bland det coolaste du kan äga just nu. De är en utmärkt accessoar på dansgolvet och du kommer definitivt att få den uppmärksamhet du förtjänar.

Ytterligare en häftig produkt som dessutom fyller en mycket praktisk funktion för skataren är solcellsladdaren. Om du spenderar hela dagarna ute vid rampen kan det lätt hända att batteriet på din telefon hinner laddas ur innan du hinner hem till kvällen. Med en solcellsladdare kan du enkelt ladda din smartphone eller surfplatta upp till två gånger. Allt du behöver göra är att ta med dig laddaren när du är ute, placera den någonstans där solcellerna hela tiden nås av solens strålar och låta den ligga där. Efter cirka åtta timmar, beroende på vilken modell du har, är den färdigladdad. Med en solcellsladdare kan man ofta effektivt ladda flera mobiler samtidigt.