Ni har kört några timmar i rampen och fått till några sjysta rides i poolen. Den optimala pausen i ert skejtande är en grym picknick för att fylla på med energi. Det behöver du om du ska sätta det där tricket.

Det bästa picknick-käket

Sallad kan låta trist men är egentligen bara ett samlingsord för kalla ingredienser som man rör ihop. Du kommer antagligen att ha maten i ryggsäcken en längre tid innan det är dags att käka. Då är det bra om maten gör sig bäst kall. Släng ihop en sallad av saker du tycker om och ta med en bra dressing så har du en finfin picknick-lunch. Glöm inte några proteinbars och rejält med vätska, det går åt mycket energi till att skejta.

Vikbara bestick och stor kaffetermos

En okrossbar kaffetermos är som gjord för en skejtrunda. Hur grym du än är på brädan så kommer stunder då du ramlar. Många kaffetermosar läcker och tål inte stötar särskilt bra. För att ha kaffe kvar när det är dags att dricka är en investering i en stöttålig termos inte så dum. Klicka här för att spana in praktiska termosar. Något annat som är riktigt bra att ha är vikbara bestick som kan användas flera gånger. Gott om plats i väskan och bra för miljön.